Sultangazi Melahat Öztoprak Anaokulu
50. YIL MAH. 2038. SK. MELAHAT ÖZTOPRAK ORTAOKULU NO: 1/2A SULTANGAZİ / İSTANBUL

VİZYON

İstanbul ili Sultangazi İlçesinde Milli Eğitim sisteminin genel amaçları, temel ilkeleri ve Okul Öncesi Genel Müdürlüğünün ilke ve hedefleri doğrultusunda, Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaştırılması, geliştirilmesi, çağdaş eğitim sürecini takip ederek, projeler üreterek Okul Öncesi Eğitime olumlu yönde ileriye dönük katkı sağlamaktır. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliği sunarak tüm disiplinlerde eleştirel düşünme ve iletişim becerilerini kullanan kendini ifade edebilen, farklılıklara saygılı yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Sultangazi Melahat Öztoprak Anaokulu olarak 48-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimini sağlayarak, yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturarak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırarak, çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, geleceğe donanımlı, sağlam adımlarla ilerleyebilen bireyler yetiştirerek, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bir ortamda yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

İkili Öğretim

Sabah: 8.00-13.00 Öğle: 13.00-18.00